Lennunumbrid

Edasijõudnud mängija: 14,5 / 5,5 / -3 / 1,5

Algaja mängija: 14,5 / 5,5 / -1 / 2

Plastik

Neutron, Proton

Kaal

170g-175g

Distants

Edasijõudnud mängija: 120+m / algaja: 80-100m




Relativity on MVP kõige kiirem ja alastabiilsem draiver. Kuna tegemist on kiirus 14,5 kettaga, siis sellest tulenevalt on ketta serv (rim) küllaltki lai. Seetõttu oleks enne selle ketta ostmist väga hea mõte seda ketast kasvõi korraks käes hoida, et veenduda selle kätte sobivuses.

Ketta kiirusest tulenevalt vajab Relativity küllaltki tugevat viset, et saavutada lennunumbritele vastav alastabiilne joon. Nõrgema käe jaoks ei ole Relativity kindlasti nii alastabiilne kui numbrid seda näitavad.

Edasijõudnud mängija saab Relativity’t kasutada üleminevateks viseteks, kõrgeteks unhyzer kaarteks ja ka rolleriteks.

Päris algajale mängijale ei soovitaks Relativity’t just ketta kiiruse tõttu(vt eelmist postitust Wave kohta). See ketas sobib sulle kui sul on juba mõningane ketta viskamise kogemus ja distantsi suudad visata vähemalt 80 meetrit. Sellisel juhul leiad sa Relativity näol endale hea ketta millega tuulevaikse ilma korral maksimaalset distantsi püüda. Vastutuulde viskamiseks see ketas kindlasti ei sobi.

MÄNGIJA KOGEMUS:
Kasutan Relativity’t peamiselt üleminevateks distantsi viseteks ja ka rollerite viskamiseks. Mõnikord avatud radadel taganttuulega ka maksimaalse distantsi saavutamiseks.

KOKKUVÕTE:

Väga kiire, laia rimiga ketas, millega visata pikki üleminevaid viskeid ja avatud radadel saavutada maksimaalne distants.