Võtame luubi alla MVP Entropy discgolfi ketta. Tegemist on ülestabiilse putteriga, mis on kindla hajumisega lennu lõpus. 

Lennunumbrid

Edasijõudnud mängija: 4, 3, 0, 3

Algaja: 3, 2, 0, 4

Plastik

Neutron, Cosmic Neutron, Electron

Kaal

160g-175g

Distants

Edasijõudnud mängija: 70-80m

Algaja: 40-50m

Nagu numbritest näha, siis tegemist on ülestabiilse lähenemise kettaga, mis kõige paremas mõttes, ei taha lennata. Hõljuvust on väga vähe ning lennu lõpus on väga tugev hajuvus, mis teevad sellest kettast ideaalse vahendi korvile lähenemisel või ka lühemate radade puhul tii pealt draivimiseks. Profiililt on Entropy sile kui laud ning küllaltki madala servaga, mis muudab ketta käes väga mugavaks. Entropy on piisavalt ülestabiilne ketas, kannatamaks ka väga tugevat viset ilma, et ketas „üle“ läheks. Entropy on ka Team MVP staarmängija James Conradi kotis.

 

Entropy't on saada kolmes erinevas plastikus:

  • Neutron ja Cosmic neutron plastikust Entropy on väga vastupidav ja talub kõikvõimalike lööke väga hästi, ilma, et lennuomadused muutuksid.

  • Electron plastik on aga tunduvalt pehmem mistõttu muutuvad ka lennuomadused küllaltki kiiresti. Ketas muutub ajapikku oluliselt alastabiilsemaks, mis teeb electron Entropy'st võrdlemisi sirge lennuga ketta.

  • Electron plastiku eelis on veel oluliselt parem grip kui mänguolud on vesisemad ja kätt ega ketast ei saa enam piisavalt kuivaks.

 

PEAMINE KASUTUS:

  • Eestkäe lähenemised

  • Tagantkäe lähenemised

  • Flex visked

  • Vastutuulde puttimine 

 

MÄNGIJA KOGEMUS:

Entropy on putteri järel kindlasti enim kasutust saav ketas. Kasutan seda praktiliselt igal korvile lähenemisel ja kohati isegi puttimisel kui on tugev vastutuul. Ideaalne ketas olukorras kus on vaja kontrollitud distantsi – näiteks saarele viskamisel. Entropy ei lähe kunagi „üle“ ega hakka hõljuma, mis teeb sellest väga usaldusväärse ketta. Lendab alati otse ja on tugeva lõpu hajuvusega. Tänu oma ülestabiilsusele annab andeks halvad visked. Ma ei kujuta ette olukorda, et ma oleks rajal ilma Entropy’ta.

KOKKUVÕTE:

Kuna tegemist on väga ülestabiilse discgolfi kettaga, siis pigem sobib edasijõudnud mängijale.

Entropy on ketas millele sa võid alati kindel olla ka tugevas vastutuules. Korvile lähenemised ei ole kunagi nii lihtsad olnud kui sul on kotis Entropy!