Kui eelmises postituses tutvusime MVP Entropy kettaga, siis seekord vaatame lähemalt MVP Wave pikamaa ketast ja milleks seda kasutada võiks.


Wave puhul on tegemist nö hübriid kettaga, mis sobitub täpselt fairway draiveri ja distantsi draiveri vahele. See omakorda tingib selle, et Wave lendab peaaegu sama kaugele kui distantsi draiver, omades aga fairway draiveri kontrolli. Olenevalt tehnikast ja viske tugevusest saab Wave'ga väga palju erinevaid jooni visata alates
rolleritest kuni suurte unhyzer kaarteni.

Kuna tegemist on kiirus 11 kettaga, mis tähendab, et ketta serv on suhteliselt kitsas, siis sobib see väga mugavalt kätte ka väiksema käega mängijale. 

 

Edasijõudnud mängija käes on Wave alastabiilse lennuga ketas, millega saab edukalt visata kas hyzer flip'e, üleminevaid viskeid või ka rollereid. Ideaalne ketas kitsastes metsa koridorides, kus on vaja pikka distantsi visata.

 

Algaja mängija jaoks võiks Wave olla ketas, millega saavutada maksimaalne distants. Visates ketta flatilt välja, joonistab Wave suure sujuva S'i.

 

Wave on saada väga paljudes erinevates plastikutes ja kaaludes, seetõttu peaks iga mängija endale sobiva variandi leidma.

 

Wave on saada viies erinevas plastikus:

  • Neutron

Mitte läbipaistev ühevärviline plastik.

 

  • Cosmic neutron

Mitte läbipaistev mitmevärviline plastik.

 

  • Proton

Läbipaistev ühevärviline plastik.

 

  • Plasma

Võib olla nii ühevärviline kui ka mitmevärviline. Plastik on veidi pehmem, mis tagab parema gripi ja seetõttu on väga sobilik kasutamiseks jahedamate ilmadega või ka märjemates oludes.

 

  • Fission

Mitte läbipaistev ühevärviline plastik. Fission plastikus kettaid on saadaval ka väga kerges kaalus. Nõrgema käe puhul võiks just eelistada fission plastikust kergemat ketast.

 

MÄNGIJA KOGEMUS:

Wave on ketas, millel on väga kindel otstarve. Tavaliselt on Wave vaja kotist välja võtta, kui oled sattunud rajal keerulisse olukorda. Ideaalne ketas kitsastes oludes, kus hoogu võtta ei saa aga vaja teha võrdlemisi pikk vise. Saab kasutada kõrgeteks annuka viseteks, mis ei tohi hakata tagasi hajuma. Sobib ka rolleriteks.

Veel saab Wave kasutada kitsastes ja pikkades koridorides eestkäe visetel. Üsna suurest hyzer nurgast läheb Wave sirgeks, õrnalt käib üle ja maandub ilma suurema hajumiseta. 

 

 

KOKKUVÕTE:

Väga algajasõbralik ning mugav ketas, mis võiks olla just sinu esimeseks distantsi kettaks. Alastabiilsete visete jaoks leiab Wave näol endale kasuliku tööriista ka edasijõudnud mängija.