Lennunumbrid

Edasijõudnud mängija: 11 / 5 / -1 / 2

Algaja mängija: 11 / 5 / 0 / 2

Plastik

Neutron, Cosmic neutron, Proton, Plasma, Fission

Kaal

135g-175g

Distants

Edasijõudnud mängija: 100+m / algaja: 70-90m

Photon on sarnaselt Wave’le nö hübriid driver. Ehk, et sobitub fairway driveri ja distantsi driveri vahele. Lennujoont sobiks kõige paremini kirjeldama väljend straight-stable. St, et kannatab tugevat viset, lennates väga sirgelt ning lennu lõpus on kindel hajumine. Profiililt on Photon küllaltki madal, mistõttu on seda väga mugav visata ka eestkäega.

Kuna tegemist on kiirus 11 kettaga, mis tähendab, et ketta serv on suhteliselt kitsas, siis sobib see väga mugavalt kätte ka väiksema käega mängijale.

Edasijõudnud mängija käes on Photon väga hea sirge lennuga ketas, millel on lennu lõpus kerge hajumine. Tugevat vastutuult samas ei kannata.

Algaja mängija käes on Photon kindlasti küllaltki ülestabiilne, millega saab hakkama ka tuulisemates oludes. 

Plastikute osas on valik väga suur. Photonit leidub ka fission plastikus, millede kaal algab 135st grammist. 

MÄNGIJA KOGEMUS:

Photonil on minu kotis suhteliselt kindel otstarve. Selleks on kontrollitud distantsi viskamine. Kui distantsi driveri jaoks pole piisavalt ruumi, Wave jääb vastutuulega liialt alastabiilseks ja keskmaaga välja ei viska, siis Photon on täpselt see ketas mida kasutan. Toimib väga hästi nii eestkäega kui tagantkäega. 

Link videole: https://www.youtube.com/watch?v=gA9vWDgehJo

KOKKUVÕTE:

Kui Wave on liiga alastabiilne või on vaja ketast, mis saaks hakkama ka vastutuulega, siis Photon on just ideaalne ketas.